KEMPES

KEMPES

Ovidiu Ioncu “KEMPES”, vocea simbol a rockului romanesc este fondatorul si liderul trupei KEMPES și fostul vocalist al trupelor Cargo și Rezident EX .
Discografie:

*cu Cargo
Albume
-Povestiri din gară – 1992
-Destin – 1995
-Colinde și obiceiuri de iarnă – 1996, relansat în 1999 cu corala Teofora
-Ziua Vrăjitoarelor – 1998
-Colinde – 2000
-Spiritus Sanctus – 2003

*Singles și altele 1989 – 1989
-Brigadierii – 1989
-Buletin de știri – 1989
-Doi prieteni/Ana – 1990
-Capra/Lui – 1995
-Clasa muncitoare & Batacanda – 1996
-Steaua & Urare/Bucuria Crăciunului – 1997
-Cântecul Paștelui – 1998, video
-Bagă-ți mințile-n cap – maxi-single – 2000
-Mama (Mother) – 2000, video
-Cargo Box Set – include albumele Povestiri din gară, Destin și Ziua Vrăjitoarelor

*cu Rezident Ex
Albume
-Alpha- 2013

*cu KEMPES
Albume
-Regasire- 2015

Componenta KEMPES:
    Ovidiu Ioncu “KEMPES”- voce
    Bogdan Stefan Buta- bass, voce
    Sebastian Macovei- tobe
    Alex Visan- chitara
    Iustin Petrescu- chitara

https://www.facebook.com/Kempes.Official/

Video