The ROCK Tribut AC/DC

The ROCK Tribut AC/DC


Proiectul The ROCK s-a format in 2012 și își propune să aducă publicului un sunet autentic de rock’n’roll, marca AC/DC. Dedicat sa recreeze cat mai aproape de original, sunetul si performanta faimoasei trupe australiene, trupa aduce spiritul si atitudinea rock’n roll fanilor AC/DC din Romania si dincolo de aceasta. Pe 31 mai, 2014, grupul a sărbătorit 40 de ani de AC/DC pe scena Arenelor Romane, alături de primul solist al formației australiene, Dave Evans, într-un show tribut de excepție!




De asemenea, in data de 8 iulie 2016, formatia a avut onoarea sa concerteze pe scena Arenelor Romane, alaturi de marile voci din rock-ul romanesc: Cristi Minculescu, Gabi ( Gurita ) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dinca de la Trooper, Ovidiu Anton si Cristian Hrubaru (ROCK FM) http://www.metalhead.ro/ concerte/marile-voci-din-rock- ul-romanesc-canta-ac-dc-pe-8- iulie-la-arenele-rom- aid135744-l-1 In ianuarie 2017, The ROCK a câștigat premiul METALHEAD pentru „Cea mai bună formație tribute din România”. Video interviu The ROCK câștigătoarea premiului METALHEAD pentru „Cea mai bună trupă tribute”@unsitedemuzica.ro



Dupa trecerea in nefiinta a chitaristului, Nik Baydin, in vara lui 2016, fratele sau Andrey Baydin se integreaza grupului, determinat sa continue munca fratelui sau. FOR THOSE ABOUT TO ROCK WE SALUTE YOU!


"The ROCK" band members
Daniel Ignat - Lead Vocals
Andrey Baydin - Lead Guitar
Adrian Popescu - Rhythm Guitar, Backing Vocals
Mihai Stefan Movileanu - Bass, Backing Vocals
Mirko Grusa - Drums

https://www.facebook.com/ TheROCK.Romania/